Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J72o64s49e36f 40P13o62t29r

21. 11. 2013 23:52

Pro pana Čumpelíka,

si dovolím ještě jeden příspěvek.

Zkuste si přečíst Solženicyn : Souostroví Gukag. Spisovatel v něm tvrdí, že Stalin nechal k upevnění své moci zavraždit 55 milionů svých nevinných spoluobčanů, N.S. Chruščov na XX: sjezdu KSSS přiznal 11 milionů nevinných obětí.

A teď si představte, že jednoho rána našli Stalina mrtvého na podlaze jeho  pokoje, a co těch 55 milionů mrtvých kteří  měli upevnit jeho moc?

A pro vás ještě hůře. Když došlo k demontáži socialismu, na celé jedné šestině světa se nenašel ani  ani jeden člověk, který by za tu ideu položil život.

A víte proč? Protože ta idea, jinak krásná a přitažlivá, není kompatibilní s lidským charakterem, člově prostě takový není, zatímco jiná idea,  křesťanství už existuje přes 2 tisíce let a je pořád živé a silné a ani vaše spojené útoky ho neohrozí, protože pravdivě vysvětluje smysl a tíhu lidské existence.

1 1
možnosti

J52o68s57e77f 41P55o49t83r

21. 11. 2013 23:35

Pane Háka,

budete mi muset holt zvyknou na to, že žijete v demokracii a že i ten milion lidí, který se hlásí ke katolické víře má svoje práva a požadavky.

Ano, samozřejmě, je možné. že se i do budoucna počet katolíků sníží ( i když o tom silně pochybuji, zvláště  v souvislosti s teroristickými útoky ČSSD, KSĆ a lůzy proti restitucím, kdy se ukazuje, že drtivá většina blogerů a  a diskutujících  souhlasí se stanovisky katolické církve - vším jste si toho ?),

ale katolící zůstanou činitelem ( jako byl za komunistů uderground), který bude ostatním, včetně vás, jemně a taktně připomínat na příklad to, že onanovat nad pornem na internetu není nejvyšší intelektuální výkon.

1 0
možnosti
Foto

Hele, doktorande...a není to jedno? :) O jeden katolický symbol víc nebo míň...ostatně cpát do toho docela násilně jakoukoliv ideologii mi přijde úsměvné :)

Není spíše podstatné, zda to tam "pasuje nebo nepasuje"?:)

3 1
možnosti

Také si to myslím. Klidně ať si postaví, ten sloup, ale za své peníze (aby nežádali od státu, od města, od městské části ... příspěvky, granty, dotace ...), mají jich teď už neúrekom. A také aby nepřekážel nikomu, a "pasoval", jak píšete, Karle.

Zase ty militantské boje i zde na diskuzi, zase ty nadávky a urážky - zbytečné!  Křesťané ale vytáhly do svatého boje za peníze a jejich mluvčí zde jsou bojovní jak krvelační pejsci. Kdopak je asi štve? Komu jsou užiteční ...? ;-)

1 0
možnosti

Karma pane autore.

Než obnovit Marianský sloup, bude lepší obnovit Stalinův pomník,

za osvobození od Německých okupantů.

Když chtějí blbnout, tak to musí dělat kompletně.;-DR^

2 7
možnosti

Stavíte masového vraha nad kulturní dědictví. Toto neokecáte.

4 1
možnosti
Foto

Po x té - zkuste si autore, spočítat, kolik Vás bude stát navrácení majetku církvím a kolik zasolíte za šťávu při platbách OZE a několika miliardářům. 

A sloup Vás mrzet nemusí. Není pro Vás důležitý, tak jej míjejte, jako jste možná míjel sochy Leninů.

3 0
možnosti

Z61d75e64n63a 97K44o91č54í

21. 11. 2013 11:12

Větší hovadinu jsem dnes tady nečetla. A to se pan bloger ještě chlubí tím, že je doktorandem.  To naše vysoké školství opravdu produkuje takový individua  ?8-o

6 2
možnosti

Kdyby Ježíš navštívil Vatikán, snad by ani nevěděl, kde má ve všech těch budovách svého náměstka hledat. :-)

1 0
možnosti

vy toho opravdu o věrouce moc nevíte,   jestliže Bůh existuje tak v tomto okamžiku přesně ví kde jste vy a co si myslíte, kde jsem já a co si myslím a také ví přesně kde je papež, hádejte proč? ;-D

2 0
možnosti

Perfektně ozdrojovaná ztráta času. [>-]

3 0
možnosti
Foto

J58a59k90u92b 88R88o38t78h

21. 11. 2013 10:34

Autore, já nejsem katolík, ale protestant, i přesto (ba snad právě proto) říkám, že jste napsal hovězinu zarudlou a ignorantskou. A jsem pro obnovu sloupu. ;-ORv

6 0
možnosti

Nemůžete se divit přece, že po téměř století násilné ateizace se lidé opět navracejí k tradičním hodnotám dobra.

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Nezávislý politolog