Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J68a63n 63K82o55t17t79a26s

14. 10. 2013 9:18

To je jednoduché, pane autore. Pro ateisty jsou všechny ostatní nevyjmenované....;-)

7 3
možnosti
JS

Bohužel vymývání mozků komunisty bylo nad míru úspěšné. Lze jen poznamenat, že celé Evropa je postavena na křesťanství.

8 2
možnosti
DD

No pane, Vy budete zde "bit", přímo upalován, to jste si dovolil hodně dost! ;-) :-)

4 0
možnosti
JK

Vřelý souhlas. Jsme jeden z nejateističtějších národů Evropy a ten současný tlak ze strany církve za podpory státu je do nebe volající ;-) R^

8 4
možnosti
MK

My jsme tak ateistický národ, že na vrcholu prodeje jsou různé okultní knihy....a největší příjmy mají kartářky a vykladači horoskopů;-D

5 0
možnosti
TL

No, třeba je to tím, že křesťanské přenosy často obsahují nějakou dějovost - tedy přenáší nějakou událost, třeba pouť, mši, tříkrálovou sbírku. Pokud přenáší jenom suché kázání, tak obsahově o tom, co máme dělat a je skrz naskrz pozitivní. U ateistů - ač jinak uznávám jejich intelektový potenciál - se toho moc neděje, málo - pokud nějaké - akce, ale hodně řečí a veskrze negativních - od Feurbacha stále stejných. Kdyby ateisté měli nějaké modlitebny - třeba by opěvovali lidský rozum a svobodu - třeba v symbolické podobě nějaké pěkné ženské - už by se bylo na co koukat. Ale dívat  se na pár žlučovitých dědků a pupkořezných bab - děkuju pěkně.

9 3
možnosti
Foto

Trošičku to motáte, autore. Kupříkladu adventní koncerty rozhodně nelze považovat za pořady náboženské. Pokud je za ně považujete, pak tím nepřímo tvrdíte, že charitativní činnost není záležitostí ateistů (což je evidentní lež, osobně se domnívám, že na charitu přispívají jak lidé věřící, tak lidé bez víry).

A pokud jde o pořady vysloveně atesitické ... no, myslím, že mezi ně lze zařadit celou řadu pořadů z řad kriminálek, akčních filmů, ale též i komedií. A pokud jste potřeboval školení z ateismu a z proticírkevní agitace, stačilo sledovat záznamy z Poslanecké cněmovny i Senátu Parlamentu ČR při projednávání Návrhu zákona o majetkovém narovnání s církvemi. O prostoru, který ke své proticírkevní propagandě dostává v některých publicistických a diskusních pořadech třeba paní Lenka Procházková nemluvě.

9 4
možnosti
AT

autor nemotá, on chce prostě jen prudit

7 2
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Nezávislý politolog